Üst Düzey Güvenlik Truvabet TV’te

Holignbet’teki güvenlik ve düzenleme ile ilgili iyi haberler, sitenin Malta Oyun Otoritesi tarafından lisanslandırılmış ve düzenlenmiş olmasıdır, yani site, oyuncuların kullanması için güvenli, güvenilir ve tamamen dolandırıcılık olmadığını kanıtlamıştır.

Bu lisansı almak için, site kazanan oyunculara ödeme yapma kabiliyetini göstermiş olacak, yani suçlu bağlantıları bulunmuyor, site oyunların sonucunu üretmek için rastgele sayı üreteçleri (RNG’ler) kullanan güvenilir yazılım sağlayıcıları kullanıyor (böylece Sonuçlar site üzerinde manipüle edilemez). Web sitesi NetEnt, Tain ve Betsoft’tan RNG sertifikaları görüntüler. Lisans ayrıca anlaşmazlığın ortaya çıkması durumunda siteyi Malta Oyun Otoritesine karşı sorumlu kılar.

Üstün Hizmet Kalitesi

Ayrıca, site, Malta’daki Veri Koruma Komiserine tescil edilmiştir, yani Avrupa’da standart bir uygulama olan Veri Koruma Yasası’nı izler. Bu, bahislerin oyuncu verilerini ve fonlarını korumak zorunda olduğu anlamına gelir. Truvabet TV, güvenilir ödeme yöntemlerinin kullanılması, oyunculara fonlarının güvenliği konusunda ilave güvence sağlar ve fonların kaybolma riskini azaltır. Web sitesi sorumlu kumar oynamayı teşvik etmekte ve GamCare’e bağlantılar içermekte ve yaş doğrulaması kontrollerini içermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir